In den beginne
Wist je dat?
Projecten
Over ons
Columns
Gezondheid
Filmpjes
Niet Blij
Winkel
Linkjes
Vaccinatie

Een absoluut onmisbaar boek voor ouders, artsen, verpleegkundigen, maar ook voor politici en beleidsmakers! Bij steeds meer artsen in binnen- en buitenland begint het geloof in het effect van vaccinatie te wankelen. Anders dan de autoriteiten en de farmaceutische industrie ons willen doen geloven, blijken vaccinaties weinig garanties te bieden tegen het uitbreken van ziekten. Bovendien heeft onderzoek naar de negatieve bijverschijnselen van vaccineren verontrustende feiten aan het licht gebracht.

In gezaghebbende medische tijdschriften worden steeds meer onderzoeksresuitaten gepubliceerd die aantonen dat vaccinaties niet alleen ernstige complicaties kunnen veroorzaken, maar zelfs het immuunsysteem van mensen ondermijnen in plaats van versterken. Viera Scheibner, ooit als onderzoekster gestart met een onderzoek naar de oorzaken van wiegendood, zet in dit boek de resultaten van haar onderzoek naar de negatieve bijverschijnselen van vaccinatie op een rij.

De medische wetenschap weet het zelf ook !!!

De scherpe analyse door Scheibner van de wetenschappelijke publicaties over vaccinaties laten geen tijd voor twijfel. De medische wetenschap publiceert zelf de tekortkomingen, risico's en gevolgen van vaccineren. Als beleidsmakers zich verantwoordelijk zouden voelen voor hun vakgebied zouden zij ouders meer informatie verschaffen over de totale waanzin van vaccineren en het 'verplichte karakter' ervan te ontkrachten.

De samenvatting alleen al is voldoende voor iedereen om dit in te kunnen zien. De heldere analyses inzake de relaties tussen de vaccinaties en bijvoorbeeld wiegedood en AIDS spreken voor zich. Terecht een aanrader voor ouders en beliedsmakers. Om de samenvatting online te lezen klik hier.

Het boek direct bestellen? Klik dan hier ! Je ondersteunt daarmee tevens ons ideaal en projecten.


Boeken
Boeken > Gezond voor het lichaam
<< Terug naar catalogus

In den beginne
Wist je dat?
Projecten
Over ons
Columns
Gezondheid
Filmpjes
Niet Blij
Winkel
Linkjes