In den beginne
Wist je dat?
Projecten
Over ons
Columns
Gezondheid
Filmpjes
Niet Blij
Winkel
Linkjes
Akiane Kramarik

AKIANE KRAMARIK. Ze woont in Amerika en is internationaal erkend als een zeer begaafd kunstenares, artiest en dichter. Ze tekent, schildert en dicht al vanaf haar vierde jaar. Op haar achtste jaar verkocht ze haar eerste schilderij voor 10.000 dollar.

Akiane's bijzondere kunstwerken zijn al vele malen tentoongesteld en worden verkocht voor bedragen tussen de 10.000 en 5 miljoen dollar. De schilderijen worden vaak samen met een gedicht gecreëerd, dat een diepe beeldspraak bevat en vaak een boodschap of voorspelling weergeeft. Akiane is op 20 juni 2010 voor de eerste keer in Nederland om een lezing en presentatie te geven.

Ondanks de enorm grote publieke belangstelling, blijft ze gewoon met beide benen op de grond staan en besteedt ze de meeste tijd aan het schilderen en het beschrijven van haar spirituele ervaringen. Akiane spreekt vier talen en wil haar door God gegeven talent gebruiken om geld in te zamelen voor kinderen over de hele wereld die hulp nodig hebben.

Akiane is al bij verschillende televisieprogramma's in Amerika te gast geweest, waaronder Oprah Winfrey. Ze kiest ervoor om zich te concentreren op haar levensvisie: God´s liefde te delen met de wereld door middel van haar zeer indrukwekkende schilderijen, waardevolle gedichten en gecomponeerde muziekstukken.

> Het boek
over Akiane Kramarik direct bestellen? Klik dan hier ! Je ondersteunt daarmee tevens ons ideaal en projecten.

> Heb je zin om filmpjes over Akiane Kramarik haar bijzondere leven te bekijken? Klik dan hier!

Boeken
Boeken > Cadeautjes voor jou
Dingen die je blij maken
<< Terug naar catalogus

In den beginne
Wist je dat?
Projecten
Over ons
Columns
Gezondheid
Filmpjes
Niet Blij
Winkel
Linkjes