In den beginne
Wist je dat?
Projecten
Over ons
Columns
Gezondheid
Filmpjes
Niet Blij
Winkel
Linkjes
1 British Berkefeld ATC SuperSterasyl Waterfilter

Zuiver water is de basis voor een gezond leven

Het drinken van ongeveer 2 liter zuiver water per dag is belangrijk voor ons lichaam. Door de aanschaf van een goede waterzuiveringsinstallatie ben je verzekerd van topkwaliteit water voor je lichaam. De zuivere smaak van gefilterd water proef je direct bij het drinken ervan. Het water is heerlijk zacht van smaak doordat de waterfilter de geur- en smaakverstorende stoffen uit het water verwijdert. Ook merk je dit bij het koken van eten. Vitaminen blijven behouden en groenten en andere gerechten zijn frisser van kleur. Daarnaast kan je behoorlijk geld besparen, doordat je nooit meer flessen bronwater hoeft te kopen. Mocht je meer willen weten over zuiver water en het effect ervan op ons lichaam, lees dan ook eens het artikel de geneeskracht van water.

British Berkefeld waterfilter is duurzaam en betrouwbaar

De behuizing is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal (RVS) die minimaal 10 jaar meegaat. De behuizing bestaat uit 2 delen die perfect in elkaar geschoven kunnen worden, zodat de filter compact kan worden vervoerd. In het onderste reservoir wordt aan de zijkant een eenvoudig te bedienen kunststof tapkraantje gemonteerd. Elk onderdeel van het product staat voor kwaliteit en is tot in de finesses afgewerkt. British Berkefeld Outdoor drinkwaterfilters worden naast normaal gebruik ook wereldwijd in ontwikkelingslanden en rampgebieden gebruikt door hulporganisaties als Unicef en het Rode Kruis.

Keramische filterelementen

De British Berkefeld drinkwaterfilter is voorzien van keramische filterelementen. Deze worden al sinds 170 jaar geproduceerd in Engeland en zijn stap voor stap geperfectioneerd. Keramische waterfilters behouden de goede mineralen in het water en zijn duurzaam. Het keramiek is met zilver geïmpregneerd, zodat virussen en bacteriën niet in het filterelement kunnen overleven. Actieve koolstof in de filters verwijdert stoffen zoals chloor en chemicaliën en verbetert daardoor de geur en smaak van het water. Ook van zware metalen zal je met deze keramische ATC SuperSterasyl filterelementen geen last hebben. De elementen kunnen regelmatig worden gereinigd. Hiermee blijven de goede doorstroomprestaties van de filters gegarandeerd.
Na minimaal 1.500 liter per filterelement of 6 maanden gebruik dienen de filters te worden vervangen.

Sneller filtreren met meer elementen

De British Berkefeld Original kan 4 filterelementen tegelijkertijd gebruiken. Het toestel zuivert dan tot 96 liter water per dag. Als minder water nodig is, kunnen ook slechts 2 of 3 elementen gebruikt worden.

Kwaliteit staat voorop

De waterfilters beschikken over certificering van NAD en
WRAS. Dit garandeert dat ze voldoen aan de strengste internationale testnormen.

Product specificaties

Materiaal behuizing: hoogwaardig roestvrij staal (RVS)
Levensduur behuizing: minimaal 10 jaar
Maten hoogte x doorsnede: 490 mm x ø 210 mm
Gewicht (bij 2 elementen): 3,5 Kg
Inhoud onderste reservoir: 9 liter
Minimale capaciteit (bij 2 elementen): 2 liter per uur
Levensduur filterelementen: minimaal 1.500 liter per filter (max. 6 maanden)
Type filterelementen: 2 ATC SuperSterasyl zilver geïmpregneerd keramisch

Nog even kort samengevat

1. De British Berkefeld met keramische ATC SuperSterasyl filterelementen verwijdert uit kraan -, leiding -, (zure)regen -, oppervlakte -, grond - en rivierwater:
  • ziekteverwekkers zoals pathogene bacteriën, bacillen en parasieten (organismen)
  • chloor, insecticiden, pesticiden, herbiciden, fenol, trihalomethanen, sporenorganismen, medicijnresten, nitraat, arseen, cadmium en overige chemicaliën
  • kalk, slip, stofdeeltjes, bezinksel en overige ongewenste deeltjes
  • roest en zware metalen zoals lood uit de oude leidingen in je huis, of uit het gemeente, provinciaal of landelijk netwerk
  • kijk hier voor de volledige filterspecificaties >>>
  • lees ook eens het artikel - Is ons drinkwater zuiver? - om meer te weten over ons leidingwater
2. De mineralen die het lichaam nodig heeft worden niet verwijderd door het filtersysteem !!!

3. Deze British Berkefeld Outdoor Waterfilter wordt standaard geleverd met 2 ATC SuperSterasyl 7" Waterfilter Elementen. Het filtersysteem is uitbreidbaar naar maximaal 4 filterelementen.
Extra waterfilter elementen zijn bij te bestellen.

4. Voor het kopen van een waterfilter systeem tegen een zeer scherpe prijs kunnen wij je de website basicwaterfilter.com van harte aanbevelen. Goed nieuws. Familie Blij website bezoekers krijgen van Basic Water Filter nu 10% extra korting op hun aankopen. De vouchercode is: familieblij (kortingcode werkt niet bij bestaande kortingsacties). Een directe link naar het hierboven beschreven product vindt je
hier.

Dingen die je blij maken
Voor onze gezondheid
Voor onze gezondheid > Berkefeld Waterfilters
<< Terug naar catalogus

In den beginne
Wist je dat?
Projecten
Over ons
Columns
Gezondheid
Filmpjes
Niet Blij
Winkel
Linkjes