In den beginne
Wist je dat?
Projecten
Over ons
Columns
Gezondheid
Filmpjes
Niet Blij
Winkel
Linkjes
A Glimpse of Eternity

‘Een blik in de eeuwigheid’ is het ongelofelijke maar waargebeurde verhaal van Ian McCormack die dood is geweest en de wereld aan de andere kant heeft gezien. Wat gebeurt er wanneer wij sterven?

 

Ian snorkelde onder water aan de kust van het eiland Mauritius toen hij 5 keer gebeten werd door een dodelijke kubuskwal. Nadat hij was aangekomen in het ziekenhuis stierf hij en is hij ongeveer 15 tot 20 minuten dood geweest.

 

Gedurende die tijd is hij eerst in de hel geweest en daarna in de hemel. Hem werd de mogelijkheid gegeven terug te keren om zijn verhaal te vertellen. Zijn dood werd de deur tot het ware leven. Zijn verhaal verbaast mensen over de hele wereld. Men wordt ertoe aangezet om na te denken over een zeer ernstige vraag, waarop wij allemaal ooit een antwoord moeten geven.

 

Ian woont samen met zijn vrouw en drie kinderen in Groot-Brittannië. Hij reist over de hele wereld om te vertellen over de persoon, die het licht aan het einde van de tunnel is. Ian verkondigt de noodzaak van bekering, het zich afkeren van de zonde. Zonde wil zeggen dat de mens niet beantwoord aan het (door God) gestelde doel. De mens is gemaakt voor het LEVEN en als stervelingen zijn we daarom per definitie zondaren.

 

We beantwoorden (nog) niet aan het gestelde doel. Het ‘doel missen’ is namelijk de meest oorspronkelijke betekenis van het begrip ‘zonde’. Zowel in het Hebreeuws als ook in het Grieks van het Nieuwe Testament.

 

Het fascineert Ian overigens in het bijzonder, om te zien hoe Jezus verwonde harten en lichamen van mensen geneest.

De DvD voor € 2,- bestellen? Klik dan hier ! Je ondersteunt daarmee tevens ons ideaal en projecten.
Dingen die je blij maken
DvD
<< Terug naar catalogus

In den beginne
Wist je dat?
Projecten
Over ons
Columns
Gezondheid
Filmpjes
Niet Blij
Winkel
Linkjes